0 objekt

0,00moms ingår

 

Välj bil

Tyska ingenjörer och många års racingupplevelse av hanteringen av CPA...

Vi på CPA Chiptuning strävar efter exceptionell prestanda! Detta är krav och motivation på samma gång - för vårt företag och våra produkter. Lednings- och utvecklingsteamet på CPA Chiptuning ser tillbaka på över 40 års racingerfarenhet. Här ingår Formel 2 (EG), VM-tävlingar med motorcykel, go-kart, Supermoto och senast den nationella Superbike-klassen. Denna racingupplevelse kombineras med detaljerat tekniskt arbete från fordonsregionen Stuttgart. Vi strävar passionerat efter perfektion varje dag. Det var så vårt kraftpaket kom till, där vi använder hela vårt hjärta och expertis. Övertyga dig själv.

Våra inriktningar inkluderar

  • Prestandaökning för racing
  • Gasoptimering
  • Individuell programvara för de olika motorerna

Ditt CPA Chiptuning®-team

Om CPA Performance

CPA Performance står för kompetens, erfaring och kvalitet.

Som tillverkare utvecklar och producerar vi alla produkter i egenregi.

Våra utvecklingsingenjörer och tekniker, som har alla mer än ett årtionde erfaring i gebitet av kraftoptimering, bjuder kompetens. Detta kunskap planterar vi varje dag i intelligenta och innovativa detaljlösninger vid nya utvecklingar.

Erfaring kunde CPA-Performance-holdet samla i mer än 40 år bilsport, til idag ger os detta detaljkunskap om motorer en kvalitets- och innovationsförsprång i kraftoptimeringen.


Produkte

Vi ger full kraft..

...på tävlingsbanan också.

Inte bara vårt utvecklingsteam har mycket racingupplevelse, men också vår ledning har mycket erfarenhet.

Fakta och siffror

225

Världsomspännande återförsäljarnätverk

Idag arbetar många återförsäljare med CPA dagligen för att göra chiptuningprodukter ännu bättre.

10.000

nöjda kunder

Våra produkter är starkt baserade på kundnyttan och det är det som gör daglig användning till en positiv upplevelse.

200.000

Sålda moduler

Med mer än 200.000 sålda moduler är vi stolta över att fortsätta erbjuda tuning av hög kvalitet till de senaste bilarna.

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.